UA-60748462-1

Over Senti Media

Met veel passie en ervaring in de audiovisuele– en gedrukte media heb ik Senti Media in 2010 opgericht.

Senti Media biedt u:

  • Grafische vormgeving
  • Trainingen:
    • Illustrator
    • InDesign
    • Photoshop

Grafische vormgeving

‘Na jarenlang gewerkt te hebben als productie coördinator bij een van de grootste uitgeverijen wereldwijd heb ik de fijne kneepjes van het vak geleerd. Tijdens mijn carrière heb ik meerdere opleidingen en cursussen gevolgd om mijn passie te verfijnen: grafische vormgeving.

Met mijn brede blikveld en creativiteit kan ik de geleerde techniek uniek toepassen in de praktijk en aan elk project een verfrissende twist geven.

De techniek is aan te leren, creativiteit moet in je zitten.’

Trainingen

Naast grafische vormgeving verzorg ik trainingen in Illustrator, InDesign en Photoshop. Met deze trainingen worden de programma’s u uitgelegd en leert u deze zelf toe te passen in de praktijk.

Illustrator

‘In deze praktijkgerichte training Illustrator leert u Graphic Art te ontwikkelen. U leert vormen en tekeningen te maken om logo’s, flyers en posters te ontwerpen.

InDesign

Tijdens de praktijkgerichte training met het typografische programma InDesign worden u de vaardigheden geleerd die u nodig heeft om een flyer, brochure, poster of een document met meerdere pagina’s op te maken.

Photoshop

Met de Photoshop training leert u vertrouwd te raken met de diverse mogelijkheden van dit beeldbewerkingsprogramma. U leert o.a. foto’s bewerken, kleurcorrecties maken, beelden vrijstaand maken, teksten plaatsen en nog veel meer.

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de facebook pagina van Senti Media of contact opnemen via info@sentimedia.nl of telefonisch via: +31-6-53500083 (Inge Baeten).